söndag, januari 29, 2012

#Råsundaprojektet

Ni som följer mig på Twitter har märkt att jag den senaste månaden har hållit på med något som jag har kallat Råsundaprojektet. Om du har Twitter så kan du följa mig och projektet här.

Råsundaprojektet är ett filmprojekt där jag dokumenterar Råsunda för eftervärlden samtidigt som jag gör en rad reklamfilmer för AIK. Tanken är att filmerna ska locka folk att köpa årskort till den sista säsongen på Råsunda.

Den första filmen kommer att publiceras klockan 08:00 fredag den 3 februari. Därefter kommer två nya filmer att presenteras varje vecka ända fram till säsongsstart.

Filmerna kommer att publiceras på så många ställen som möjligt och jag och AIK uppskattar om ni hjälper till att sprida dom på alla tänkbara sätt.

Jag hoppas ni är nyfikna och själv kan jag knappt hålla mig till fredag då vi lanserar kampanjen. Hoppas ni kommer att uppskatta dom lika mycket som jag har gillat att göra dom.

4 kommentarer:

patgu02 sa...

Grymt pesti!
Ser verkligen fram emot att se filmerna.
Rätt val att låta dig göra detta projekt.

AdamSamuelsson sa...

Detta ser jag fram emot, kommer göra det lilla jag kan och sprida dom på facebook och andra sociala nätverk.. givetvis på annat sätt om jag kommer på det också!

Alex sa...

Kan knappt hålla mig. Fan vad man längtar till Fredag!

Du är helt klart rätt man för jobbet. Du ska ha ett hedersomnämnande. Du är kung.

Anonym sa...

Kommer nog bli grymt. Ser verkligen fram emot det här! :D
Forza Pesti! Forza AIK i HD!