torsdag, mars 17, 2011

Swedbank ArenaAvskärmningen såg bättre ut än väntat, dock så är det fortfarande en mil upp till taket och då lär det bli lika bra tryck som i Globen. Sen får man ju se hur det blir i verkligheten. På film kan man få allt att se bra ut.

Sedan kan man ju undra till vem de här reklammänniskorna riktar sig med en video som denna? Kunde inte gjort en bättre skräckfilm själv. Bara kostymer och slipsar i varenda hörn. Sen när man radar upp bilder på gourmetmiddagar med tre olika vinglas, vita dukar, tända ljus, champangehinkar, servettringar och blomsterdekorationer så får man ju kraftiga kräkreflexer. Vilken värld lever de här individerna i? Har de överhuvudtaget gått på en fotbollsmatch i Sverige eller sett en träningsmatch på Skytteholm. Misstänker starkt att deras enda relation till fotboll är genom att ha sett någon Champions League-final på TV och nu ska man ansöka om att få en sådan. Synd bara då att er djävla arena är för liten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det märks direkt vilka arenan är riktad till. Inte direkt den vanliga supporten eller en Ultras. Här visar vi den fina middagsbjudningen och logen. Haha.. Ett skämt till FOTBOLLSARENA, säkert jätte bra för själlösa evenemang.

Släng skiten! Ingen passion! Ingen aren!