söndag, juli 18, 2010

AIK - MFF 2-0 (2010)AIK i HD får fortfarande inte filma inne på Råsunda så om du vill se bättre bilder på tifot så får jag hänvisa till AIK Media och www.blackbeat.se som har tillstånd att filma inne på arenan.

Även fast jag idag bara filmade utanför arenan så kom ändå en AIK-vakt fram och ifrågasatte att jag hade rätt att "filma in mot arenan". Jag sa då att på offentlig mark får jag filma vad jag vill. Så länge de inte gör Råsunda till ett skyddsobjekt så kan de inte hindra någon att filma utanför.

Det lär dock inte bli några fler filmer av det här slaget då jag faktiskt vill se matcherna och det var plågsamt att missa tifot och matchen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad trist och småaktigt att du inte få filma på Arenan. Jag vill bara säga att jag uppskattar materialet och detta var ju ruskigt snyggt ihopsatt! Men självklart ska du ju inte behöva stå utanför arenan.. Gå och se på matchen i första hand!

MVH /J.

Anonym sa...

Snyggt filmat. Du filmar i bilder. Du filmar som när man tar vanliga bilder. Tycker det är snyggt och estetiskt. Jobba vidare och sedan får vi hoppas att du får komma in och filma lite från insidan. Dock kanske inte själva matchen men de människor som går på matchen.

Mvh / AIKare i exil

Anonym sa...

Kommer att sakna dina filmer!

AIK har lyckats döda nästan alla fan-medier genom att skapa sitt blackbeat och ha det som alibi för att kunna neka folk att filma och intervjua.

För ett par år sedan följde svenska fans AIK-redaktion laget bättre än vad blackbeat gör nu, och det kostade dessutom AIK inte en krona..

Anonym sa...

Helt otroligt att du gör mycket bättre filmer än resten av de som producerar filmer inom AIK, till och med när du inte ens är inne på arenan.

Jag tycker att du fortsätter filma, det värsta som kan hända är väl att du blir tillsagd att stoppa ner kameran.

Ganska lätt för mig att säga dock, hur som helst är dina filmer så jävla bra.

Keep up with the good work!

Anonym sa...

Cool film!

Förjävligt att du inte får filma inne på arenan.


Keep upp the good work!

Anonym sa...

Snyggt! Jag gillade speciellt dina time lapse och dina dollysekvenser. Får jag fråga vilken teknik du använde för de senare? Med tanke på hur otroligt usel filmteknik som Blackbest besitter så är det verkligen tråkigt att din talang inte kommer till bättre användning.

Anonym sa...

Tragiskt att Blackbeat inte vill samarbeta med dig (vad jag förstått så har du pratat med dom?), då dina filmer är grymma! Keep it up!

Isidor sa...

Angående dollysekvenserna så använde jag en indiSLIDERmini. Jag passade ju på att ta med ett stativ, en slider och en större kamera än jag brukar ha eftersom jag inte tänkte försöka komma in på arenan. Slidern kostar 99 dollar och funkar ok, finns bättre grejer men inte för det priset.

Anonym sa...

Vilken sorglig film, filmat genom gallret usch...nej semesterfilmer känns inte som din grej. Vad fasiken kan du inte få jobba för Blackbeat för??? /Lillasyster

Anonym sa...

Blir såååå jävla trött på att AIK som en stor klubb inte kan låta sådana som du vara helt sjukt, för något år sedan prata ju AIK om att man skulle bli mer öppet mot sina trogna fans vad är detta jävla kommunist fasoner så grymt jävla tråkigt. Lika tråkigt att du inte får hjälpa BlackBeat/AIK media med dina filmer och utan att ta en krona för det... Ingen ide att för söka hjälpa min och våran klubb i hjärtat idiellt