onsdag, november 14, 2001

Ett intressantare liv.

Porrdrottningen ringde mig vid tretiden i natt. Hon grät och berättade att hon trodde att tjockisen var otrogen igen. Vänta ett tag nu, säger den uppmärksamme, var inte tjockisen dumpad och porrkungen herre på täppan? Jo, jag medger att här krävs en kort resumé.

Porrkungen visade sig vara en ganska begränsad och enformig personlighet. Hans universum kretsade kring det egna väldiga könsorganet. Detta är väl inte ett helt ovanligt manligt fenomen men många män är faktiskt intresserade av fotboll och öl också. Porrkungen är märkligt nog totalt ointresserad av fotboll och öl. Han är dock väldigt intresserad av läder, lårhöga stövlar, fetischer, porrbutiker, trekanter, fyrkanter, analsex, snuskigt prat, rakade kön, sexuellt rollspel, dominans och storleken på sitt eget organ. Porrdrottningen delade inte alla hans intressen men hon fann flera av dem väldigt intressanta. Hon fann dock så småningom att det är svårt att basera ett förhållande enbart på gudomlig sex. Porrkungen hade också en tendens att ta med dominansen och det snuskiga pratet även utanför sovrummet. Sovrummet är i det här fallet inte en riktigt adekvat benämning men ni förstår vad jag menar. Porrdrottningen började känna sig som ett stycke kött om än ett väldigt uppskattat stycke.

Tjockisen hade å sin sida aldrig givit upp hur förnedrad han än blivit. Han fortsatte att ringa, skriva och vara riktigt gullig. Han betedde sig som en snäll och ångerfull kille helt enkelt. Han visade sin uppskattning på allehanda små gulliga sätt och det hela gick så långt att porrdrottningen tillslut upptäckte att hon hade två pojkvänner. En som hon fick gudomlig sex av men inget annat och en som gav henne det mesta av allt det andra men helt värdelöst sex. Hon fann sig oförmögen att göra slut med någon av dem och körde dem därför parallellt i ett antal månader. Detta cirkusnummer underlättades åtskilligt av det faktum att tjockisen började plugga utomlands. Nåväl, resumén börjar bli väl lång. Porrkungen dumpades slutligen. Jag kan tyvärr inte lova att det slutgiltigt. Han skickar fortfarande sms och undrar om hon inte är sugen på en stor tysk bratwurst.

Tjockisen nådde sitt mål och fick den hett eftertraktade exklusiviteten. Porrdrottningen litar dock inte på att hon får den hett eftertraktade exklusiviteten tillbaka. Hon spionerar och letar tecken på att den inte finns där. Nu har hon hittat läppstift på ett vinglas hemma hos honom. Hon har upptäckt att han mejlar, ringer och träffar en kvinna som bara ska vara bekant till en bekant. Hon frågar mig om man ringer och pratar med någon i 45 minuter klockan 23 på kvällen om man bara är bekanta. Vad ska jag svara på det? Jag har alltid sagt att deras förhållande inte är speciellt sunt och att misstron nog alltid kommer att finnas där. Hennes liv är i alla fall mycket intressantare än mitt.

Inga kommentarer: